Kopen op afstand (KOA)

Kopen op afstand (KOA)

Met het systeem voor Kopen op Afstand (KOA), moeten kopers 's morgensvroeg niet meer aanwezig zijn op Euroveiling en kunnen ze de door u aangevoerde producten - van thuis uit - rechtstreeks op de veilklokken kopen.

Met de KOA krijgen ze toegang tot alle klokinformatie, en kunnen ze reeds de avond voordien uw aanbod raadplegen om hun aankopen voor te bereiden. Daarnaast kunnen ze d.m.v. live -beelden de volledige aanvoer tijdens de verkoop volgen.

Om hiervan gebruik te maken, kunnen kopers de KOA-software gratis op hun eigen computer installeren of een beroep doen op Euroveiling voor een door ons geïnstalleerde laptop, voorzien van de software (met voorwaarden).

 

 

  TIP  
 
  • KOA-gebruikers hebben niet de mogelijkheid om uw aanvoer op voorhand fysiek te controleren en zijn tijdens hun aankopen volledig afhankelijk van de door u geüploade foto's en live beelden. Zorg dus steeds voor een representatieve productfoto bij uw EAB. Op die manier weten de KOA-gebruikers vooraf exact wat ze mogen verwachten, en voorkomt u onaangename discussies.