Leeggoed en karren

Leeggoed en karren

Gedurende het hele aanvoerproces is het belangrijk dat uw met zorg gekweekte producten, op de juiste manier verpakt en vervoerd worden. 

De leeggoedafdeling van Euroveiling levert u hiervoor graag de juiste verpakkingsmaterialen en ladingdragers.

LEEGGOED / FUST

Het leeggoed wordt automatisch geregistreerd op het moment van het ontlenen alsook bij de verkoop.

Een compleet overzicht van alle bij Euroveiling geldende fust en prijzen zijn op aanvraag verkrijgbaar.

BESTELLEN VAN LEEGGOED & CC's

Voor het bestellen van leeggoed en CC's kunt u telefonisch of per mail contact opnemen met de leeggoedafdeling, en dit op alle weekdagen tot 11:00

De bestelde verpakking of CC's staan dezelfde dag klaar voor afhaling, in de hal achter de laadkade. Voor het klaarzetten van uw bestelling wordt 2,5 € aangerekend. De leeggoedbon kunt u terugvinden bij uw bestelling en dient u getekend terug te bezorgen aan de afdelingsverantwoordelijke.

ONTLENEN VAN EUROVEILING-VEILKARREN

Als uw aanvoer reeds op uw bedrijf veilklaar gemaakt wordt, zal u vroeg of laat Euroveiling-veilkarren moeten ontlenen. Ook hiervoor kunt u een beroep op Euroveiling doen - hou er wel rekening mee dat deze ten allen tijde eigendom blijven van de veiling. Als nieuwe aanvoerder geeft u bij uw inschrijving aan hoeveel Euroveiling-veilkarren u nodig acht te hebben, en mag u deze in de distributiehal gaan afhalen. Voor elke Euroveiling-veilkar dient er een waarborg betaald te worden.

Bij het afhalen/ontvangen van uw Euroveiling-veilkarren vult u via een bonboekje het aantal ontleende karren in, alsook uw kwekersnummer en de karnummers. Het origineel kunt u deponeren in een speciale brievenbus, en een doordruk hiervan houdt u zelf bij.

OPGELET: Euroveiling-veilkarren waarvoor geen waarborg betaald is mogen de veiling niet verlaten! Uitzonderingen dienen vooraf besproken te worden met de afdelingsverantwoordelijke. Euroveiling-veilkarren mogen enkel gebruikt worden voor transport tussen Euroveiling en kweker en dienen steeds vergezeld te zijn van een aanvoerbrief.

  TIP
 
  • Enkel CC-karren met een geldig CC TAG5 worden aanvaard (groen slotje)
  • Zorg ervoor dat u geen kapotte CC-platen of karren binnenbrengt - deze worden niet vergoed.
  • Via ons extranet kunt u 24/7 uw stock ontleende CC-karren en platen controleren.
  • Indien u merkt dat u een beschadigde verpakking heeft ontvangen - moet u dit onmiddellijk bij de klantendienst of leeggoedafdeling melden.
  • Hou er rekening mee dat er voor CC-karren en platen een daghuur aangerekend wordt. Zorg er dus steeds voor dat uw balans zo vlug mogelijk terug op "0" staat.