Kwaliteit

Kwaliteit

Naast een breed en diep assortiment en een uitmuntende service vormt kwaliteit één van de belangrijkste pijlers voor Euroveiling. Wij zorgen er dan ook persoonlijk voor, dat er correcte informatie verschaft wordt via het klokfront - zodat u weet wat u koopt!

's Morgensvroeg - ruim voor de verkoop, begint een team van kwaliteitscontroleurs aan de controle van de aanvoer. Zij zien er iedere verkoopdag op toe, dat de kwaliteitsaanduiding en informatieverstrekking door aanvoerders correct verloopt, en herkeuren waar nodig.

Voor een correcte aanduiding van kwaliteit en informatie is de aanvoerder steeds zelf verantwoordelijk en geldt het principe van "Eerlijke zelfkeur". Indien er zich toch een herkeur opdringt, kan de aanvoerder een sanctie oplopen.

KEURCODES

Er bestaan honderden keurcodes, maar deze moet u niet allemaal vanbuiten kennen. Naast de keurcode zelf, wordt op het klokfront de omschrijving weergegeven - zodat u onmiddellijk ziet wat u koopt.

Een product van perfecte kwaliteit, draagt op Euroveiling steeds de code "000" (Zonder opmerkingen). Mocht er toch sprake zijn van een keurcode, wordt dit duidelijk visueel weergegeven.

Een overzicht van alle keurcodes, kunt u onderaan terugvinden.

KLACHTENAFHANDELING

Wanneer u als koper vaststelt dat de kwaliteit, sortering of aantallen niet overeenstemmen met de verstrekte informatie, kunt u zich melden bij de klantendienst.

Hou er rekening mee dat klachten binnen de 24h na aankoop gecommuniceerd moeten worden:

  • Bent u zelf fysiek aanwezig? Gelieve u dan onmiddellijk aan te melden op de klantendienst van de bloemen of planten.
  • Bent u zelf niet fysiek aanwezig? Verstuur dan de klantendienst een mail, voorzien van duidelijke & voldoende foto's

Zorg er steeds voor dat u het transactienummer van het desbetreffende product bij de hand hebt, zodat wij u snel kunnen verderhelpen.

POSITIEVE OPMERKINGEN

Naast keurcodes, kan een aanvoerder ook bijkomende maatregelen nemen die zijn aanvoer positief beïnvloedt, zoals gewassen extra belichten en voorbehandelen. 

Vooral "004" of ecologische teelt, waarbij de aanvoerder extra inspanningen levert om een zo ecologisch mogelijk product voor de klok te brengen valt erg in de smaak bij onze kopers.

Ook het overzicht van de positieve opmerkingen vindt u onderaan terug.

  KLANTENDIENST