Laden

Laden

Als uw bloemen en/of planten afgeleverd en gecontroleerd zijn, kunt u deze laden in uw voertuig of worden deze klaargemaakt voor transport. 

Voor het laden van uw aankopen mag u na de verkoop het gebouw binnenrijden, en een parkeerplaats zoeken in de aanvoerhal of op een gereserveerde plaats die vrij is.

Indien u een vrachtwagen heeft, kunt u ook gratis gebruikmaken van de 15 beschikbare laadkaaien.

FLEXIBILITEIT VAN AFHALING

In principe neemt u uw aankopen onmiddellijk mee na de verkoop, of op een later tijdstip als u via de KOA, webshop of commissionair werkt. We dringen er wel steeds op aan de klantendienst te melden, indien u uw aangekochte producten later komt afhalen.

Bloemen die niet onmiddellijk na de verkoop meegenomen worden, stellen we eerst op aan de rechterzijde van de distributiehal (aflevering snijbloemen) om vanaf een gegeven moment automatisch verplaatst te worden naar een afzonderlijke ruimte voor "onafgehaalde karren"  - achteraan links in koelcel.

Voor planten geldt dezelfde regeling. Deze kunt u vooraan in de distributiehal van de planten, tegen het hekwerk terugvinden of in de middenhal. 

  TIP  
 
  • Producten die via bemiddeling & onze externe digitale platformen aangekocht worden staan vanaf 06:00 op een veilkar, en kunnen onmiddellijk meegenomen worden.
  • Voor grote aankopen op meerdere veilkarren, kunt u één van onze medewerkers op een "trekkertje" aanspreken. Zij bezorgen uw karren gratis tot aan uw voertuig.
  • Zwanger of door omstandigheden een fysieke beperking? Neem dan contact op met de klantendienst, voor hulp bij het laden.
  • Indien u gebruik maakt van een externe ophaaldienst (vb. Taxis Verts) of iemand anders opstuurt om uw aankopen af te halen, zorg er dan steeds voor dat deze mensen uw pro-forma bij de hand hebben. Zo kunnen de medewerkers van Euroveiling hen vlotter verderhelpen.
 
OPGELET

Zorg er wel voor dat uw bloemen en planten uiterlijk na de volgende verkoopdag meegenomen worden. Zonder voorafgaande melding, en in alle gevallen dat zij langer dan toegelaten blijven staan, wordt er een gebruiksrecht per dan en per kar aangerekend.