Distributie

Distributie

Als koper is het zeer belangrijk dat uw producten correct worden afgeleverd en dit met een minimale wachttijd.

AANKOPEN VIA DE KLOK, KOA & WEBSHOP

Van zodra een rij karren fysiek voor de klok gepasseerd is, gaat deze onmiddellijk naar de afleverhal - waar distributiemedewerkers de geveilde producten verdelen over de aankopers. Voor ieder product dat zij op uw distributiekar plaatsen, wordt er een transactiesticker aangebracht op de stijl van uw kar.

De verdeling van bloemen en planten gebeurt steeds apart en begint al bij de start van de verkoop, om ervoor te zorgen dat uw aankopen gemakkelijker gecontroleerd kunnen worden. Als u klaar bent met uw aankopen, moet u ongeveer 20 minuten wachten voor het laatste product op uw distributiekar staat.

Voor u naar de afleverhal gaat om uw aankopen op te halen, komt u langs het proforma lokaal in het midden van de centrale hal  - waar u d.m.v. de kopersbadge (Dallas Key) uw proforma kunt afdrukken. Hierop staat uw koper- en distributienummer vermeld, alsook alle producten die u via de verschillende aankoopkanalen aangekocht hebt, zodat u in de afleverhal alles kunt controleren.

  TIP
 
  • Hou er rekening mee dat volle karren gebufferd worden, dit kan zowel in de afleverhal als achter het bureel van de klantendienst planten!
  • Controleer uw karren steeds grondig in de distributiehal en rapporteer opmerkingen onmiddellijk aan de klantendienst
  • Mits voldaan aan een aantal voorwaarden, kunt u een vast aflevernummer vragen. (Voor meer info, contacteer de kassa)
  • Controleer in het geval van webshopaankopen steeds goed uw proforma, zo weet u zeker of alles al afgeleverd werd op uw distributiekar. 
  • Als u koopt via onze commissionair, zorgt hij voor de proforma en controle van uw distributiekar
AANKOPEN VIA BEMIDDELING & EXTERNE DIGITALE PLATFORMEN

Voor producten die via bemiddeling & externe digitale platformen toekomen, is er een afzonderlijke distributie voorzien, die los staat van het klokgebeuren. De plaats van aflevering hangt af van het type aankoop (bloemen of planten) en het tijdstip waarop deze bij ons toekomen:

  • Hoven en De Mooij, Qualirosa & Welyflor: Distributiehal / Bloemen - naast het kantoor van klantendienst bloemen.
  • Waterdrinker: Distributiehal / planten - naast het kantoor van klantendienst planten.
  • Bemiddeling bloemen: Koelcel 1 / 2 - achteraan
  • Bemiddeling planten: Aanvoerhal - achter klok